8 Comments

  • Andraž

   Ja ta zna biti vrhunska 🙂 Sploh, ker ti zaračunajo 0,90eur za osebni prevzem pa še 0,90eur za plačilo z gotovino 🙂

 1. Jaz

  Zapis v stilu pogovora, ki sem ga slišala v trgovini Ikea med zaposlenimi: “Kaj je momci, a kej delamo?”, odgovor pa: “Neki na pol, pa še to preveč.”

 2. Jaz

  Ah,
  Bil ze 3X.
  2X osebni prevzem in 1X obisk trgovine.
  Tudi izdelka niso imeli enkrat na zalogi, so me poklicali povedali, da lahko se enkrat narocim, oziroma ga grem iskati sam v trgovino. Tudi mail je prisel.

  Ampak, da so pa pri Vas delali take kapitalne napake in falili povsod pa zelo dvomim.

 3. Matej

  Imate pač nesrečo ali pa je na delu samo pretirano pizdakanje čez vse, samo da se kaj piše. Siva realnost (prideš, poveš številko, počakaš, odpelješ) pač nima potenciala za tak zapis.

 4. Barbara

  Vedno sem raje kupovala v tujini. Diskretni prodajalci, opazijo te, a ne rinejo vate, so pozorni, če jih potrebuješ, takrat so pri roki in znajo svetovati. Pri nas? Dve možnosti: ali te sploh ne šljivijo, in se pozdravljaš sam sebi, ali pa komaj vstopim v trgovino in me že napade: “Izvolteeee!”, čeprav jasno nakažem, da bi rada najprej v miru pogledala blago. Zato v naslednji trgovini raje prehitim prodajalko in že na vratih pojasnjujem, da “bi rada samo malo pogledala”, da se izognem napadu “prijaznosti”. Seveda se ob tem počutim bedno, zato imam nakupovanja pri nas hitro dovolj. Potem pa še marsičesa ni mogoče dobiti. Bognedaj, da našega prodajalca vprašam za nasvet. Pojasnjuje mi tisto, kar je vidno, jasno, kar že itak vem. Ne vem, česa jih učijo v trgovskih šolah, korektnega odnosa do kupcev, empatije in zdrave pameti zagotovo ne.

 5. Marjan

  Ravno danes sem bral vaš članek na siol. net “Miha Mazzini: Strahotno trpljenje ljudstva” kjer ponižujete drugače misleče.

  Vas citiram “Najhujše bolečine, kar so jih ljudje doživeli v zgodovini, se ta trenutek dogajajo v Sloveniji.”

  Tale blog sem pa dokaj hitro prenehal brati ravno zaradi vaših bolečin. Očitno ne razumete trenutnih razmer kot tudi ne razumete vseh ljudi, ki jih prikrito kritizirate, sami pa prav tako jamrate s solznimi očmi. Hipokrit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *